Вирішила трохи більше заглибитися в горіхову тему оскільки в кондитерській справі без них ну точно не можна! З давніх часів горіхи займали одне з центральних місць в раціоні харчування людини. І це не дивно, адже плоди горіхів не тільки смачні, але і дуже корисні. У складі багатьох горіхів присутні важливі жирні кислоти Омега-3, вітаміни групи В, вітамін Е, а ще цінні мінеральні речовини і білок природного походження. Варто також відзначити, що кількість корисних речовин в горіхах змінюється в залежності від їх виду. Але не тільки в чистому вигляді ми використовуємо горіхи! Нерідко на основі горіхів виготовляють дуже корисні та поживні продукти, наприклад, горіхову борошно. І горіхова мука знайшла широке застосування в пекарської та кондитерської промисловості. Готувати горіхову борошно можна на основі будь-яких різновидів горіха. Найбільшою популярністю користуються

  • мигдальна
  • арахісова мука
  • борошно на основі кешью,
  • фундука,
  • волоського горіха
  • лісових горіхів.
    Горіхова мука – це подрібнені горіхи різними способами. З її допомогою створюються унікальні шедеври кулінарного мистецтва: бискотти, дакуаз, французьке тістечка macarons.
    Горіхову борошно виготовляють в основному дрібного помелу. Далі ми з вами поговоримо про те як приготувати горіхове борошно в домашних умовах і чим вона відрізняється в залежності від горіха. Цікаво?

Залишити відповідь

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.