Вирішила трохи більше заглибитися в горіхову тему оскільки в кондитерській справі без них ну точно не можна! З давніх часів горіхи займали одне з центральних місць в раціоні харчування людини. І це не дивно, адже плоди горіхів не тільки смачні, але і дуже корисні. У складі багатьох горіхів присутні важливі жирні кислоти Омега-3, вітаміни групи В, вітамін Е, а ще цінні мінеральні речовини і білок природного походження. Варто також відзначити, що кількість корисних речовин в горіхах змінюється в залежності від їх виду. Але не тільки в чистому вигляді ми використовуємо горіхи! Нерідко на основі горіхів виготовляють дуже корисні та поживні продукти, наприклад, горіхову борошно. І горіхова мука знайшла широке застосування в пекарської та кондитерської промисловості. Готувати горіхову борошно можна на основі будь-яких різновидів горіха. Найбільшою популярністю користуються
Error: No connected account.
Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.